Dobrodošli pri Creme de la Creme!

Creme de la Creme je nova blagovna znamka, ustanovljena leta 2023 in si prizadeva za klasične, trajnostne in enostavne kose. Znamka temelji na načelu, da naj bo garderoba sestavljena iz nevtralnih kosov, ki se med seboj povezujejo, kombinirajo in dopolnjujejo.

Est. 2023

Linija kopalk

Linija kopalk je sestavljena iz 7 kosov, ki so med seboj povezani. Z izjemo enodelnih kopalk v treh nevtralnih barvah, so vsi ostali kosi namenjeni “mix & match” povezovanju. Izberite zgornji del, ki vam najbolj ustreza ter zraven dodajte spodnji del po želji, da dobite komplet, ki bo pisan na kožo vam.

0

kosov

Linija je sestavljena iz 7 ujemajočih kosov.

Trajnostno in kvalitetno

Izdelava

Kopalke so na voljo v 3 barvah, ki so must have v vsaki omari. Materiali so trajnostni in so kombinacija lycre ter recikliranega nylona. Pri Creme de la Creme si prizadevamo za izdelavo  naših kosov iz ekoloških, recikliranih in predelanih materialov, saj verjamemo, da je to smer, ki jo moramo ubrati v modi. 

Naši kosi so narejeni ročno, na Baliju in zato je vsak kos narejen s posebno mero občutka, natančnosti in ljubezni in traja več tednov, da vsak kos dobi svojo končno obliko. Končni izdelek je plod širokega znanja, tehničnih sposobnosti in perfekcionizma.

Naše vrednote

Naš cilj je, da se vam ob odpiranju naših paketov zasvetijo oči in se vam prikrade nasmeh na obraz. Naša misija je iz vas izvabiti najboljšo verzijo. Trendi kosi, ki ostajajo večni. Ne preveč enostavni in ne preveč vpadljivi – ravno takšni, kot jih boš oboževala.

Najkvalitetnejši materiali

Za naše izdelke vedno izbiramo materiale vrhunske kvalitete.

Sledenje trendom

Prizadevamo si, da naša znamka sledi aktualnim modnim smernicam.

Zadovoljstvo strank

Vaše zadovoljstvo je pri nas zmeraj na prvem mestu.